emiran_201403022352

 Jag har fortfarande ögoninflammation (TRE VECKOR LIKSOM?!) och börjar bli rätt less på att inte kunna använda smink men jag fortsätter sukta på avstånd! I helgen tänkte jag försöka ge mig på att fota allt tjusigt jag köpte i New York – jag har inte riktigt velat sätta några tänder i dem innan jag fått ordentliga bilder på allt. Är någon annan lika bloggskadad som jag? haha.

 Men i alla fall, idag tänkte jag att vi kunde kika närmre på IsaDora Eyeshadow Quartet 95 Pink Pashmina bara för att den är så jäkla snygg. Pink Pashmina lanserades med IsaDoras höstkollektion Coffee & Poetry och tillhör den kalla/svala/frostiga delen av kollektionen och består av fyra ögonskuggor från ljusaste pärlemor till läckraste plommonlila och är fullpackade med skimmer.

emiran_201403022350emiran_201403022368

Liksom Coffee & Poetry håller Pink Pashmina’s ögonskuggor en genomgående fin kvalité. Lättarbetade, krämiga och välpigmenterade gjorde de sig bra på ett tunt lager av Too Faced Shadow Insurance. Jag kan inte riktigt säga hur de ter sig på ögonlocket eftersom jag måste undvika ögonprodukter till dess att inflammationen lagt sig, men jag kan uppdatera inlägget när den dagen väl infinner sig.

Jag tycker att IsaDora är rätt bra på att göra paletter som Pink Pashmina: jag har för mig om att det finns liknande paletter i kalla nyanser men den riktiga vinnaren i den här paletten är onekligen den mörkaste skuggan – hur snygg är den inte? Jag älskar att skimret går i de lila och blå tonerna och det blir så himla snyggt i kombination till det där mörka plommonlila.

Vad tycker ni om Pink Pashmina? Har ni testat den och fått en uppfattning om hur skuggorna fungerar på ögonlocken?

 

IsaDora Eye Shadow Quartet 95 Pink Pashmina har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa under en begränsad tid. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme och mina åsikter om produkten i fråga. 

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag är lika bloggskadad jag ;)

Reply

Haha skönt att höra att jag inte är ensam!

Reply

Jag är precis likadan! Vägrar att ens röra lite i något innan jag har fotat det, haha! :D
Något som både familjen och sambon har lärt sig så om jag visar något nytt gillar de att jävlas och låtsats att de ska röra det så jag börjar skrika åt dem att jag måste fota först, haha!

Reply

Åh vad jag känner igen det där! Min sambo kan stå och hålla fingret över mina produkter när jag precis sagt till honom att NEEEJ RÖR EJ!! och så flinar han lite lätt och går ifrån och säger något i stil med ”äh jag skulle bara se hur du reagerade” och visslar lite retsamt. Tänk vad galen jag hade blivit om han pillat i grejerna liksom :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.