emiran_201403022391 emiran_201403022390

När jag och sambo tog en av våra sista kvällspromenader i ett sommarvarmt New York längs med Lexington Ave hittade jag en riktig oas av väldoftande produkter; amerikanska kedjan Bath & Body Works. Tänk er en kombo av The Body Shop/Lush/Yankee Candle och den mest välsorterade parfymeria. Jag ville aldrig gå därifrån!

Helst av allt hade jag velat ha hela affären med mig hem men det vet vi ju alla inte är möjligt (men jag kan väl få drömma?) så valet föll på deras PocketBac: handsprit i fickformat. De finns i oändliga mängder sorter, och finns i ”vanliga” dofter som Pear Wood Cider, Meyer Lemon, Japanese Cherry Blossom, men fanns även i lite andra versioner och jag kunde, som ni ser, inte låta bli.

emiran_201403022396

Dazzling Diamond

emiran_201403022392

Peach Pecan Cupcake

emiran_201403022395

Mr. Hedgehog – Orchard Apple

emiran_201403022394

Franken Kitty – Candy Apple

emiran_201403022393

Mr. Fox – Sugar Maple

Jag har i stort sett med mig handsprit var jag än går (det kommer med jobbet!) och är alltid på jakt efter alkogel som inte doftar ”typisk” handsprit, och blev väldigt glad när jag hittade PocketBac. Tydligen är de helhypade världen över men jag har aldrig hört talas om dem tidigare, så typiskt mig!

Jag fick i alla fall 5 för 5 dollar och var väldigt happyface när jag gick därifrån.  Franken Kitty luktar som en blandning av mandelkubb och gröna äpplen och Mr. Fox är verkligen speciell med sin karakteristiskt tunga, söta doft av lönnsirap. Det var jättesvårt att välja vilka jag ville ha eftersom de flesta luktade kalasgott. Har ni hört talas om Bath & Body Works PocketBac’s tidigare, har ni testat dem? 

You May Also Like

2 comments

Reply

Ååh de är så fina! När jag bodde i USA 2010 så var de superhypade där, tror de introducerades då kanske? Köpte med mig ett gäng när jag åkte hem. Jag är ju dessvärre en sån som inte använder så mycket handsprit så jag har en liggandes i väskan men jag använder det inte ofta, så jag har fortfarande 3-4 oöppnade flaskor..!

Reply

Haha nä så många oöppnade? jag har nästan gjort slut på två, det går åt så mycket på mitt jobb. Jag måste se om jag kan hitta någon plats jag kan handla dem på så att det inte tar slut helt här hemma!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.