emiran_201403022290 emiran_201403022398 emiran_201403022397

IsaDora Multi Vitamin Gloss 39 Pink Apple är en av de nyaste nyanserna i märkets multi vitamin gloss-serie och är ett semitransparent anti-oxiderande läppglans som ska förbättra hudens elasticitet samt att göra läpparna mjuka. Glosset ska hålla extra länge och ge en viss volymeffekt till läpparna och detta görs med en ”flexibel sponge-applikator”. Innehåller vitamin A,C, E samt +Q10.

Pink Apple är kallt rosa och har belönats med ett fint subtilt silverskimmer som gör nyansen lite mer än om det hade varit utan. Det känns mjukgörande på läpparna samtidigt som det känns aningen klibbigt (inte FÖR mycket men man känner ändå att det klistrar lite liksom) och håller sig kvar i någon timme innan det mattas av helt. Eftersom det är ett semitransparent gloss ger den mer än en hint med färg men inte ”för mycket” om man söker efter det där ”lagom färg”.

Ett fint gloss men inte speciellt unikt i nyansen. Kall rosa och subtilt skimmer går ju dock alltid väldigt bra hand i hand enligt min mening. Har ni testat Pink Apple, vad tyckte ni?

Multi Vitamin gloss innehåller 7 ml och har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mina åsikter. Läs gärna mer om min policy här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.