emiran_201403022399OPI Designer Series Autumn 2014

emiran_201403022400Tourmaline

emiran_201403022401

Titanium

emiran_201403022406

Jag nämnde tidigare för er att OPI släpper 4 nya lack om året i sin exklusiva DS-serie: två på hösten och två till våren. Höstens lack står i stark kontrast till varandra, å ena sidan ser vi svart-grå-blå komponerade Titanium med holografiskt glitter, å andra sidan ser vi guld-rosa-lila-glitterspäckade Tourmaline i sprakande rosa.

Jag har lackat 4 tunna lager på swatch-hjulet och lacken var, trots mängden lager, lätthanterliga och kändes varken tjocka eller sega att måla med. Jag hoppas att det inte krävs lika många lager för att få täckande på nageln (nagelhjulet är ju ändå transparent, det är ju inte nageln!), men särskilt krångligt var det inte. Det är bara att ha tillräckligt med tålamod mellan varven så att det föregående lagret inte dras upp med penseln. Här har jag enbart använt ett ”vanligt” överlack och jag märkte att det behöver något i stil med Seche Vite/Poshe för att inte bli kornigt i ytan. Det är ju en hel del glitter i de här lacken, heh.

Vad tycker ni om Tourmaline och Titanium, något som faller er i smaken? Jag tycker att Titanium är såå fint ♥

OPI Designer Series-lack innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 265 SEK. Finns att köpa på bland annat eleven.se, nelly.com, salonger och på Åhléns City. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme och mina åsikter om produkten i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.