emiran_201403022426emiran_201403022427

Fun Size, Candy Buttons, Lollies, Little Susie, Sweet Tart

NYX Butter Lipstick är läppstiftsvarianten av populära NYX Butter gloss och är ett stift med unik textur som riktigt smälter på läpparna. Stiften har en lyxig satinfinish och ger, trots lättviktskänsla, ett heltäckande resultat.

Det är faktiskt en ren slump att jag fick med mig mina fem godbitar från New York.  I början av resan sprang jag som en tok och letade efter butiker med NYX-display, men kunde inte hitta någon återförsäljare till vare sig stift eller gloss. Till slut gav jag upp och sa till min sambo att jag inte orkade leta mer och sa något i stil med ”snubblar jag över dem köper jag dem, annars får det vara.” Sagt och gjort snubblade jag över en butik när vi promenerade på Lower Manhattan och blev ett enda stort happyface hela jag när jag förstod att jag skulle komma hem med en hög trots allt.

emiran_201403022428

Fun Size

emiran_201403022429

Candy Buttons

emiran_201403022430

Lollies

emiran_201403022431

Little Susie

emiran_201403022432

Sweet Tart

I ärlighetens namn har jag inte hunnit använda något annat stift än Fun Size för att det har tagit så lång tid innan jag haft möjlighet att fota dem allesammans. Den lilla erfarenhet jag har säger dock att jag förhoppningsvis/förmodligen kommer fortsätta vara så nöjd som jag hoppats på att bli. Stiften känns verkligen följsamma som smör och är riktigt fint pigmenterade.

emiran_201403022435-2

Fun Size, Candy Buttons, Lollies, Little Susie, Sweet Tart

Jag gillar verkligen Little Susie och Sweet Tart, de är så läckert bäriga och kommer vara så himla fina till hösten. Fun Size, Candy Buttons och Lollies (det sistnämnda går lite åt det korallfärgade hållet) är raka motsatsen och ger en snygg nude-effekt när jag vill vara lite mer neutral. Jag gillar verkligen hur NYX lyckas med att få till ett brett spektrum färger som är så himla tjusiga allesammans.  Och vad är det de luktar? De luktar SÅ HIMLA GOTT men jag kan verkligen inte sätta fingret på vad. Frustrerande!

När jag var där kändes det rätt att satsa på de ljusare färgerna men nu, när hösten kommit, är jag sugen på att införskaffa mig de lite mörkare nyanserna också: Hunk och Razzle ser exempelvis urläckra ut!  Har ni testat några av NYX Butter Lipstick, vilka har ni erfarenhet av? Gillade ni dem? Berätta gärna!

Jag betalade 5.99 dollar per stift, vilket med dåvarande kurs var ungefär 44 SEK. NYX Butter gloss finns bland annat att köpa på Eleven.se där de har ett pris på 95-99 SEK per stift.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.