Skärmavbild 2014-09-25 kl. 21.00.12

Idag lanseras även Colour Crush™ Nails hos The Body Shop: en serie lack som är fria från kamfer, formaldehydharts och formaldehyd. Lacken är helt fria från animaliska ingredienser och är anpassade för både veganer och vegetarianer.

”Med ett utbud av 24 upplyftande och färgglada nyanser inspirerade av naturen, känns den här serien lika bra för själen som den gör för naglarna. Nagellacksformulan är inte bara fri från starka kemikalier, vegananpassad och ej testad på djur, den är även extra vårdande tack vare mjukgörande Community Fair trade-producerad marulaolja. Och resultatet? En glossig finish som torkar snabbt!”

Med lack kommer även verktyg och TBS släpper tre nageltillbehör till sina urtjusiga lack. Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover, en 4-i-1 remover för skonsam nagellacksborttagning. Nail Art Pen, ett ”trollspö för nagelkonst”, samt Glass Nail Filer, nagelfilen i akrylglas som effektivt och enkelt skapar ”den perfekta nagelformen.”

COLORCRUSHNAILS

ÄNTLIGEN! Jag vet inte hur många gånger jag tänkt tanken men nu har The Body Shop väckt liv i den helt på egen hand. Med 24 nyanser går TBS ut hårt redan från början och jag ser redan ett par nyanser som jag skulle vilja kika närmre på.  Crimson Kiss, Got The Blues, Rosy Cheeks och Minty Amour ser riktigt fina ut!

Jag gillar verkligen att lacken är vegetarian/vegan-vänliga och (HALLÅ SYRRAN SE HIT!) tycker att det är bra att The Body Shop värnar om att ta fram produkter som inte ska ta skada på någon annan.

Har ni kikat på  Colour Crush™ Nails redan, vad tyckte ni i sådana fall?

Colour Crush™ Nails har ett rekommenderat pris på 95 SEK. Nail Art Pen/ 50 SEK. Glass Nail Filer/75 SEK. Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover/ 95 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.