redmusk

Idag lanserar The Body Shop sin nya doft Red Musk™, en i raden av skandalösa dofter The Body Shop släppt genom åren. Det började redan 1981 när White Musk™ lanserades och The Body Shop var först ut i skönhetsindustrin att skapa en syntetisk myskdoft. Red Musk™ beskrivs dock vara den mest okonventionella doften hittills:

”Det hettar till… Kan du hantera en skandal? Upptäck den heta NYHETEN Red Musk™, en helt annorlunda feminin doft som skandaliserar parfymindustrin med dess pyrande blandning av kryddig mysk med heta noter av peppar, kanel och tobak – inga blommor! Doften blir ett rykande färskt bidrag till The Body Shops skandalösa dofthistoria.” Red Musk™ har en toppnot av kryddig peppar, en hjärtnot av  aromatisk kanel och en basnot av rökig tobak som slagits samman till en doft som bryter alla regler för vad feminin doft tidigare inneburit.

Jag tycker att det låter alldeles förträffligt att TBS satsar på en doft som står ut lite med sin alldeles speciella doftsammansättning! Jag har svårt för tunga blommiga dofter, men Red Musk låter alldeles ljuvlig i mina öron då den inte innehåller några blomnoter alls. Tänk er en kryddig, aromatisk och rökig doft i det här regnrusket, låter det inte rätt mysigt?

Har ni nosat på Red Musk än, vad tyckte ni?

Red Musk™ lanseras som Eau de parfum (425 kr/60ml) och alkoholfri Perfume Oil (270 kr/30ml) för en lockande första introduktion till kollektionen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.