loreal L’oréal Paris är inte sena ut med sina höstnyheter och  lägger liksom andra märken vikt vid tjusiga naglar, statement-bryn och färgstarka ögon. Häromveckan fick jag hem ett axplock av alla nyheter och jag tänkte att vi kunde kika lite närmre på dem idag!

Jag vet inte hur ni har det i resten av landet, börjar vädret vända hos er med? Här i Östergötland blåser det full storm var och varannan dag och vädret börjar verkligen dippa. Snart är det mörkt innan vi hinner säga god morgon och då blir det tufft att hinna fota allting. Hur brukar ni göra till vintern? Men i alla fall. L’oréal!

emiran_201403022451emiran_201403022452-2

Brow Artist Plumper är till för dig som vill hänga med i ögonbryns-svängen. ”Vare sig du vill tämja dina tjocka ögonbryn eller ge mer definition till tunna bryn är det enkelt för alla att skapa säsongens djärva ögonbrynslook. /…/ den färgade formulan innehåller även 1.2 mm fibrer för att fylla ut dina ögonbryn och ger en matt effekt utan att kladda eller stelna.” Finns i två varianter: transparent/färgad. Rekommenderat pris 99 SEK.

emiran_201403022450

003 Timeless Taupe, 007 Ocean Infini, 010 Keep Magenta, 021 Always a Lady, 016 Forever Burgundy

Infallible Nail Polish är framtagen för att ge ett salongsliknande resultat och kommer i 15 nyanser för olika smakbehov. ”/…/ kompromisslös glans i upp till 12 dagar och efterliknar finishen av ett gel-lack som görs på salong.” Lacken har en smidig 2-i-1-lösning: 1-2 lager steg 1, och avsluta med ett lager steg 2! Rekommenderat pris 99 SEK.

emiran_201403022454

False Lash Wings Intenza är en uppdatering av tidigare utgivna False Lash Wings. ”Med False Lash Wings intenza utvecklar du din look till något större, intensivare, extravagant! En ny specialdesignad asymmetrisk dubbelborste sprider ögonfransarna utåt som fjärilsvingar och den unika formulan tillför volym och intensitet.” Rekommenderat pris 175 SEK.

emiran_201403022453

Color Riche Les Ombres Monos är 15 nya singelskuggor med en speciell gel-teknologi som gör dem både hållbara och enkla att applicera. ”Välj bland de 5 familjerna, Matte, Nude, Smoky, Pop och sist men inte minst ögonskuggornas Rolls Royce – Luminére.” Kommer i följande nyanser: 100 Noir C’est Noir, 101 Macadam Princesse, 104 La Vie En Rose, 107 Macaron Vanille, 200 Over the Taupe, 206 Little Beige Dress, 207 Snow in Megéve, 301 Escape in Bordeaux, 305 Kaki Repstyle, 306 Place Vendôme, 404 Blue Jean, 405 The Big Blue, 406 Mauvie Star, 500 Gold Mania samt 502 Quartz Fumé. Place Vendôme, Blue Jean & Mauvie Star släpps i begränsad upplaga. Rekommenderat pris 99 SEK.

Jag säger aldrig nej till nya ögonskuggor och Color Riche Les Ombres Monos verkar riktigt läckra. Familjen Smoky är min favorit i sammanhanget med sina murriga höstnyanser! Eftersom jag aldrig testat False Lash Wings är jag peppad på att testa Intenza (jag är peppad överlag på att få använda ögonmakeup igen!) och det ska bli intressant att se hur det är att ha fibrer i ögonbrynen.

Det enda jag höjde ögonbrynet för var Infallible Nail Polish; verkar inte förpackningen vara lite för otympliga? I och för sig plockar man i sär dem och de svarta hylsorna eller vad vi nu ska kalla dem är enkla att bara ta bort, men liksom – vad är grejen?

Har ni kikat in något av L’oréals nyheter? Testat några av dem?

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh vilka fina nyanser du fick på lacken! <3

Reply

Jag tycker att de är riktigt fina :) Men jag gillade dina med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.