emiran_201403022466 emiran_201403022463 emiran_201403022461

Formula X Effects Nail Polish i nyansen Borealis blev mitt efter min miljonte vända på Sephora på Times Square. Jag vet inte riktigt vad jag hamnade i för koma, men jag vet inte hur många gånger jag klev in på Sephora/CVS/Duane Reade osv och faktiskt inte handlade någonting. Jag tror det blev för mycket!

Men Borealis fastnade jag för och det är jag riktigt, riktigt glad över. Se hur läckert det är! Det har en lite fulsnygg touch i grönt och guld och hur jag än vänder och vrider på naglarna ser det helt gudomligt ut. Det är verkligen ett lack jag har svårt att släppa blicken från. SÅ HIMLA FINT! Jag har två lager Borealis här, toppat med ett lager poshe (jesus vad segt det är nu…).  Första lagret blev sådär oroväckande skirt, men lager nr 2 blev alldeles perfekt.

Kärlek var det här!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.