ISADORA HYDRALIGHT WATER-BASED MATTE MAKE-UP FOUNDATION

emiran_201403022549 emiran_201403022550

IsaDora Hydralight water-based matte make-up släpptes nu i somras och är en vattenbaserad, semi-transparent, foundation som ska ge ett jämnt och naturligt täckande resultat. Foundationen beskrivs ha en lätt formula innehållande en hög procenthalt vatten för att ge huden det där naturligt strålande utseendet samtidigt som den verkar återfuktande och har en mjukgörande effekt.

Hydralight har även SPF 8 och är framtagen för att kunna användas av alla hudtyper. Finns i sex nyanser: 57 Fair Beige, 60 Blond Beige, 61 Classic Beige, 62 Natural Beige, 63 Soft Beige samt 66 Medium Beige.

emiran_201403022551

Hydralight kommer i en beige, anonym cylinderformad plastförpackning med svart kork och smidig pump. Flaskan i sig är väl rätt osexig – men fyller sin funktion – och det är ett plus i kanten att den är i plast. Doseringsfunktionen är bra och det brukar rätta med 1-2 pump till hela ansiktet.

Jag fick två nyanser hemskickade i början av Augusti och jag har använt 57 Fair Beige till och från sedan dess. Jag insåg med en gång att 66 Medium Beige inte var något för mig, men tidigare nämnda passade mig faktiskt som hand i handsken (och det är inte alltid det händer!).

Jag upplever att Hydralight ger ett jämnt resultat samtidigt som de täcker de rodnader jag har på näsan och kinder. Framåt eftermiddagen har jag blivit lite glansig i pannan och blivit lite mer synligt röd på näsan (som alltid…), men ingenting utöver det vanliga och någonting jag lärt mig leva med med alla basprodukter jag testar.  Det jag uppskattar mest är hur lätt den känns mot huden och att det inte alls känns som att jag applicerat foundation i hela ansiktet. Tummen upp för Hydralight, jag är verkligen kalasnöjd 

Har ni testat IsaDoras Hydralight, vad tyckte ni i sådana fall?

IsaDora Hydralight water-based matte make-up innehåller 30 ml och har ett rekommenderat pris på 149 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mina åsikter. Läs gärna mer om min policy.