emiran_201403022549 emiran_201403022550

IsaDora Hydralight water-based matte make-up släpptes nu i somras och är en vattenbaserad, semi-transparent, foundation som ska ge ett jämnt och naturligt täckande resultat. Foundationen beskrivs ha en lätt formula innehållande en hög procenthalt vatten för att ge huden det där naturligt strålande utseendet samtidigt som den verkar återfuktande och har en mjukgörande effekt.

Hydralight har även SPF 8 och är framtagen för att kunna användas av alla hudtyper. Finns i sex nyanser: 57 Fair Beige, 60 Blond Beige, 61 Classic Beige, 62 Natural Beige, 63 Soft Beige samt 66 Medium Beige.

emiran_201403022551

Hydralight kommer i en beige, anonym cylinderformad plastförpackning med svart kork och smidig pump. Flaskan i sig är väl rätt osexig – men fyller sin funktion – och det är ett plus i kanten att den är i plast. Doseringsfunktionen är bra och det brukar rätta med 1-2 pump till hela ansiktet.

Jag fick två nyanser hemskickade i början av Augusti och jag har använt 57 Fair Beige till och från sedan dess. Jag insåg med en gång att 66 Medium Beige inte var något för mig, men tidigare nämnda passade mig faktiskt som hand i handsken (och det är inte alltid det händer!).

Jag upplever att Hydralight ger ett jämnt resultat samtidigt som de täcker de rodnader jag har på näsan och kinder. Framåt eftermiddagen har jag blivit lite glansig i pannan och blivit lite mer synligt röd på näsan (som alltid…), men ingenting utöver det vanliga och någonting jag lärt mig leva med med alla basprodukter jag testar.  Det jag uppskattar mest är hur lätt den känns mot huden och att det inte alls känns som att jag applicerat foundation i hela ansiktet. Tummen upp för Hydralight, jag är verkligen kalasnöjd 

Har ni testat IsaDoras Hydralight, vad tyckte ni i sådana fall?

IsaDora Hydralight water-based matte make-up innehåller 30 ml och har ett rekommenderat pris på 149 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mina åsikter. Läs gärna mer om min policy.

You May Also Like

4 comments

Reply

Hej! Sökte på denna foundation och hamnade här! Skulle du säga att den är/var byggbar? :)

Reply

Hej! Vad kul att du frågar, jag har faktiskt börjat på en andra flaska och är mitt uppe i den just nu. Jag tycker absolut att den går att bygga upp till en viss grad, men det är bara en måttlig uppbyggnad. Den täcker men det blir liksom inte jättestor skillnad lager på lager. Jag tycker mer att den verkligen gör sitt med ett tunt lager och en bra concealer till som döljer ev. blemmor!

Reply

vilken är ljusast 66:an eller 57:an jag antar 57:an men jag köpte först 61:an o den passade ej så jag köpte hem 60 och den verkade vara mörkare, är det bara jag som inbillar mig eller går det åt fel håll (att 57:an är mörkare och 66:an är ljusare)?

Reply

Hej Emilia! Jag har väldigt ljus hy och för min del fungerar 57:an kanon (den heter fair beige), de andra är alldeles för mörka för mig. Jag kikade lite snabbt in på IsaDoras hemsida och jag tror att övriga nyanser är mörkare, så jag skulle tippa på att 57:an passar dig bättre. Du skulle kunna be någon i butik att antingen hjälpa dig att applicera 57:an för att se om den passar dig eller be om ett prov med dig hem så att du slipper köpa ytterligare en nyans som inte passar. Jag hoppas att det löser sig för dig!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.