pinkofhearts

 

The Power of Pink. Trots att Oktober vanligtvis är en rätt grå och murrig månad förknippar många årets tionde månad med rosa i alla dess nyanser. Oktober är en månad för eftertanke och medvetenhet och fokuserar på att tänka extra på de som någon gång har drabbats, alla de som kommer att drabbas och alla de som förlorat kampen mot cancer.

Pink of Hearts är årets insats från OPI för att stödja den amerikanska bröstcancerfonden. Kollektionen kommer säljas i en fullsize duo-pack med glitterfil/hänge och består av lacken Mod About You (ordinarie sortiment) samt The Power of Pink.

pinkribbon

 

Mod About You, The Power Of Pink

Kan vi bli bättre på att upptäcka cancer i tid slipper 400 000 människor mista livet, och 1/3 kan bli helt botade från sin sjukdom. Hade forskningen vetat mer hade kanske min farmor, morfar och mormor varit vid liv idag. Kanske hade min sambos mamma varit vid liv. Vi har alla, i varje fall många, förlorat fantastiska förebilder till en sjukdom som tar alldeles för hårt på större delar av populationen.

Vad kommer du göra för att stötta kampen mot cancer i år? Jag kommer nåla fast bandet på min höstjacka och jag kommer skänka pengar där jag kan. Även om jag inte kan ge mycket är många bäckar små, ni vet ♥

Pink Of Hearts finns ute i butik sedan slutet av september. Rekommenderat pris på 310 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

jag tycker det är fint att du kämpar för cancer forskningen.
jag är en överlevare från cancer.

Reply

Tack så hemskt mycket!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.