emiran_201403022552 emiran_201403022553 emiran_201403022554L’oréal Million lashes so Couture mascara lanserades i februari i år och är en volym-mascara med separerande och volymgivande effekt. ”Klä dina fransar med elegant definierad volym och skräddarsy din look. En borste med hög finess, utvecklad för att kombinera mjukhet och precision. Den fångar varje frans mjukt och lätt, för ultimat elegans. Ett svep för naturliga fransar. Lager på lager för en intensiv look med klumpfri volym.”

emiran_201403022555 emiran_201403022556

So Couture har en konformad gummi-applikator med långa och korta borst för att underlätta appliceringen.  Formulan känns lätt, utan att bli för ”blöt”, och sluter om fransarna på ett bra sätt utan att de kladdar ihop och vidare kladdar ut sig på huden. SC tillför bra längd, svärta samt fin volym och jag tycker att den håller mer eller mindre hela dagen utan att mina fransar börjar sloka. Mina underfransar blir dessutom milslånga, haha!

Som första mascara att användas efter 1,5 månad utan ögonmakeup är jag kalasnöjd. För första gången på väldigt länge ser jag levande ut när jag kliver utanför dörren, helt fantastiskt 

 Har ni testat So Couture, vad tyckte ni i sådana fall?

L’oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Mascara har ett rekommenderat pris på 175 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÉNS, ELEVEN.SE, NELLY.COM, H&M

You May Also Like

One comment

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.