emiran_201403022558 emiran_201403022559

Essie bjuder till höst med sin nya kollektion, där IT-färgen för säsongen är det röd-röda Dress to Kilt. Kollektionen består av 6 lack – Partner in Crime, Style Cartel, Dress To Kilt, The Perfect Cover Up, Fall in Line & Take it Outside – och beskrivs såhär på sin amerikanska hemsida:

”Live dangerously. dress flawlessly. inspired by espionage and the thrill of the chase, the fall 2014 palette delivers shades so chic it’s almost criminal.”

emiran_201403022560emiran_201403022561

Fall in Line, The Perfect Cover upp, Dress to Kilt, Take it Outside, Partner in Crime, Style Cartel

Samtliga lack har målats med två lager på nagelhjulet.

Kollektionen känns på det hela lite been there done that om ni frågar mig och det i sig är väl lite småtrist. Jag gillar verkligen det lysande blå Style Cartel som vid första lagret såg ut att vara mer jelly än kräm, och Partner in crime är verkligen URLÄCKERT (är det svart eller brunt eller whaaat liksom?), men resterande lack – som Dress to Kilt – verkar vara en upprepning av tidigare storsäljare. Lacken är fina, men ingenting jag inte sett tidigare.

Vad tycker ni om kollektionen, är det något av lacken ni är sugna på?

 

Kollektionen finns ute i butik just nu och lacken har ett rekommenderat pris från 129 SEK. Finns att köpa på bland annat Lindex, Kicks, Åhléns, H&M och utvalda hudvårdssalonger/frisörsalonger/spa-anläggningar.

You May Also Like

3 comments

Reply

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.

I do not know who you are but definitely you’re going to a
famous blogger if you are not already ;) Cheers!

Reply

En dag fick jag för mig att jag ville ha ett ljusgrått nagellack! Så jag satte mig och letade genom hela internet för att hitta det perfekta! Hittade Take It Outside och det var ju det jag letade efter! Lätt att hitta i butiker och lagom dyrt (plus att Kicks hade 30 kr rabatt på alla essie just då), så jag köpte det! Roligt att ha ett lack från en kollektion också ^_^

Reply

Där ser man, kul att du gillade det :) Jag gillar verkligen den typen av nyans, den är så läcker och bärbar i all sin enkelhet!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.