emiran_201403022568 emiran_201403022567IsaDora satsar på sotade ögon i höst och lanserar med detta två helt nya produkter: Shadow Blender brush och Smoky Eye Liner. I samma linje passar märket på att promota några av sina redan storsäljande produkter, allt från All Day Long Mascara, Eye Shadow Palette 56 Smoky Eyes (så fin för matta sotningar, har ett eget ex här hemma!) & 50 Matte Chocolates, Colorful Eyeliner och så vidare.

emiran_201403022566

Shadow Blender Brush är en ”lång avsmalnande borste som används för att tona ut ögonskuggan. Skuggar eller blandar en eller flera ögonskuggor och suddar ut skarpa linjer och kanter. Mjuka borsthår av gethår.”

emiran_201403022565emiran_201403022570

Smoky Eye Liner kommer i tre nyanser – 10 Black, 11 Dark Grey & 12 Dark Brown – och är en eyeliner-penna med inbyggd smudger. ”Sitter extra länge – upp till 12 timmar.Vattenfast och fukttålig vid hetta och hög luftfuktighet. Mjuk, rikt pigmenterad textur som ger en intensiv färg. Kladdar inte, sitter säkert. Kan även användas som kajalpenna på den inre kanten av ögat.”

emiran_201403022571

10 Black, 11 Dark Grey, 12 Dark Brown

Här har jag swatchat samtliga pennor på bar hud och upplever att de är riktigt krämiga och pigmenterade. Jag har inte hunnit se hur de fungerar in action än! Det enda jag oroar mig över är att de kanske är för krämiga och inte sitter där de ska, men det lär tiden utvisa. Angående blender brush är jag hiskeligt nyfiken om den har tillräckligt mycket stuns för att klara av att blenda skuggorna ordentligt. Den känns onekligen mjuk men frågan är om den är för mjuk för ändamålet?

Har ni hunnit kika närmre på någon av nyheterna än? Berätta gärna!

Shadow Blender Brush och Smoky Eye Liner har ett rekommenderat pris på 99 SEK.  Finns ute i butik från och med v. 41.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har alltid problem med att kajalpennor glider bort från ögonen, typ löses upp. Men om dessa utlovar att sitta bra kanske det kan var värt att testa. :)

Reply

Jag har samma problem som du, men de här sitter faktiskt som berget! Jag använde den bruna på jobbet en dag, ett 12-timmars pass, och den satt riktigt bra hela dagen :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.