emiran_201403022562 Oktober betyder höst och höst betyder Halloween och i år betyder det även att årets Halloween-kollektion från OPI kommer till Sverige. Kollektionen är signerad Snobben – Peanuts Collection- och består av fyra lack: Good Grief, Where’s My Blanket???, Who Are You Calling Bossy? & To Be or Not to Beagle. Två krämlack och två glitterlack. Hur kul låter inte det? 

 Lacken kommer inte bara i fullsize utan även i minipack där det även kommer med ett set med nageldekaler dedikerade den lite kultmärkta beageln.

emiran_201403022563emiran_201403022564Good Grief, To Be or Not to Beagle, Who are you calling bossy?, Where’s My Blanket???

Lacken är målade med två lager vardera på swatchhjulet och jag har inte använt något överlack. Jag blev imponerad av att Good Grief hade en sådan fin formula (gula lack kan verkligen vara hemska!) och jag tycker att både To Be or Not To Beagle och Where’s my blanket??? kommer vara klockrena över de flesta lack.

Jag tycker verkligen att kollektionen i sin helhet är kanon och jag tror att den kan bli en riktig storsäljare. Det är dessutom väldigt trevligt att den ens lanseras här, eftersom Halloween-kollektionerna väldigt sällan kommer hit. Men i år så!

Vad tycker ni om kollektionen, ser ni några klockrena favoriter?

Peanuts Collection mini-set har ett rekommenderat pris på 225 SEK. Fullsize-lacken har ett rekommenderat pris på 155 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.