emiran_201403022578 emiran_201403022579

Lemony flutter är en nagelbandskräm (allt-i-allo-kräm?) från Lush och beskrivs vara perfekt för att mjuka upp de delar på kroppen som behöver lite extra uppmärksamhet: nagelband & naglar, armbågar, knän och hälar. Lush skriver: Lite räcker långt, och efter bara några applikationer är den torra huden återupplivad, mjuk med en delikat doft, precis som lemon curd.

Jag är ju en riktig torris och till hösten är allt som allra värst: spruckna armbågar, trasiga nagelband, you name it. Min egen lilla burk Lemony Flutter står bredvid sängen och används friskt när jag känner att jag behöver lite extra hjälp. Den doftar citrongodis, sjunker snabbt in och lämnar huden mjuk och len. Jag använder den främst innan jag går och lägger mig och vaknar upp med betydligt mjukare hud än vad jag hade dagen innan.

Det enda jag oroar mig lite för är att den ska bli dålig innan jag hinner använda upp den, haha. Det behövs så extremt lite för att täcka en ”större” (hur stort ett nagelband nu är…) yta och min burk har räckt i evigheters evigheter. Har ni testat Lemony Flutter någon gång, vad tycker ni om den?

Lush Lemony Flutter innehåller 50 gram och har ett rekommenderat pris på 109 SEK. Finns att köpa i Lush’s butiker, samt på deras hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.