emiran_201403022612 emiran_201403022613

No more bad skin days! 

L’oréal Paris Skin Perfection är en helt ny serie hudprodukter framtagen för ålderskategorin 20-35. Huden är fortfarande ung – och ser ung ut – men kanske i många lägen inte riktigt hinner med att återhämta sig i en hektisk vardag. Serien är framtagen för att motverka matt och ojämn hudton, mörka ringar under ögonen och synliga porer.

SP är den första hudvårdsserien från L’oréal som både återfuktar och korrigerar huden. Huden blir slätare och får en fräsch, silkeslen känsla samtidigt som hudtonen blir jämnare och får en strålande lyster. Serien består av Serum, dagcreme, ögoncreme och Anti-redness-creme och har en sammansättning av:

  • LR 2412: L’oréal-koncernens exklusiva, patenterade molekyl som används av L’oréal Paris för att förbättra kvaliteten av Epidermis.
  • Perline-P: En kombination av natulrigt ologosackaridextrakt från gröna linser samt barkextrakt (eperua Falcata) för att hjälpa till att minska syrligheten av porer och förbättra hudkvaliteten 

emiran_201403022616 emiran_201403022622

Skin perfection advanced correcting Serum – förbättrar hudytans struktur, reducerar syrligheten av porer och jämnar ut hudtonen. 139 SEK.

emiran_201403022614 emiran_201403022615

Skin Perfection unifying day moisturizer – Förbättrar hudytans struktur, jämnar ut hudtonen, återfuktar i 24 timmar och ger en silkeslen känsla. 119 SEK.

emiran_201403022620 emiran_201403022621

Skin Perfection awakening eye cream – Hjälper till att dölja mörka ringar och reducerar påsar under ögonen. återfuktar och fräschar upp ögonpartiet. 119 SEK.

emiran_201403022618 emiran_201403022619

Skin Perfection anti-redness beautifying daily care. Förbättrar hudkvaliteten, återfuktar i 24 timmar och innehåller unika mikropärlor som anpassar sig till din hudton vid applicering. Mikropärlornas inkapslade pigment löses upp vid kontakt med huden och formulan förvandlas till en lätt färgad crème. Med spf20. 139 SEK.

Jag håller med Malin i det avseendet att jag varit nyfiken på Skin Perfection sedan jag såg de första bilderna från Daisy Beautys Palma-resa. Inte bara det att jag matchar åldersspannet precis på håret, utan också därför att jag just för tillfället genomgår något av en katastrofal hudresa med röda plitor, mycket finnar (för att vara mig) och en hemsk massa porer.

Dels tror jag det kan bero på vädret, men samtidigt är det rätt upp och ner i berg-och-dalbana-style här hemma med utbildning, praktik, mer utbildning och lite strul på vägen. Jag vet att huden påverkas mer än vad jag egentligen vill erkänna, och idag är den verkligen i bottenskick, så det ska bli najs att se om Skin Perfection kan hjälpa min hud att må lite bättre.

Har ni testat Skin Perfection, finns det några godbitar i serien? Berätta gärna!

Skin Perfection finns ute nu och finns att köpa på bland annat H&M, KICKS & ÅHLÉNS.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.