emiran_201403022625 emiran_201403022624 emiran_201403022623

Secret Glear Gel Antiperspirant & Deodorant Cocoa Butter Kiss är en av många deodoranter som finns i Secret’s serie Scent Expressions, som beskrivs såhär på märkets hemsida”Express yourself with these bold, fun scents that have super-strong protection. Cocoa Butter Kiss, A tropical, Sun-kissed scent of coconut and cocoa butter that’s warm and inviting.”

Gelen pressas ut genom små hål på ovansidan av förpackningen och ett vrid (känner mig som Hermione med tidvändaren!) räcker för en applicering. Det är lite småkyligt att använda, och känns kladdigt i början, men det torkar snabbt och det blir inga fläckar på kläderna om man skulle råka komma emot innan det torkat ordentligt. Den håller mig odörfri under de längsta passen på jobbet och klarar både spinning och skivstång utan att svika mig.

Jag är riktigt nöjd med den här deodoranten och den har verkligen blivit en storfavorit. En av de bästa jag testat! Synd att de inte finns i Sverige bara, men jag ska kika runt på div. utländska webshoppar och se om de kan frakta hit dem. Så ett hjärta till Cocoa Butter Kiss helt enkelt. En effektiv, lukta-gott-deodorant som gör vad den lovar 

Jag köpte mitt ex. på antingen Duane Read/CVS och betalade mellan 5-7 Dollar. Inte farligt alls!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.