emiran_201403022289 emiran_201403022628 emiran_201403022629

Twist-up Gloss Stick i nyansen Wine Red lanserades med IsaDoras höstkollektion Coffee & Poetry och är ett chubby-gloss-stick som är tänkt att ge ett semi-transparent och glossigt resultat. Stiften verkar vårdande, både mjukgörande och fuktgivande och har en krämig formula.

Som ni ser på swatchen ovan ger det verkligen ett semi-transparent resultat och jag gillar att det går att bygga upp färgen lite beroende på hur mycket du vill att den ska synas. Vill jag bara ha lite lätt bärigt röda läppar sveper jag en gång med stiftet och vill jag att det ska synas lite mer applicerar jag ytterligare ett, eller två lager.  Det var lite svårt att få till en swatch som inte såg halvkladdig ut, just därför, men jag hoppas att man får en hint om hur Wine Red ser ut ändå.

Vad tycker ni om Twist-up Gloss? Jag tycker framförallt att de är smidiga att ha med i handväskan för touch-ups under dagen, men jag tycker även att de ger en behagligt och mjukgörande känsla samtidigt som de ger en fin hint av färg.

IsaDora Twist-Up Gloss Stick har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns i en hel hög nyanser och finns att köpa på bland annat H&M, KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX OSV.

You May Also Like

2 comments

Reply

Det här är mitt favoritläppe just nu. Just för att den går att lägga på skir eller mer täckande.

Reply

Det är det som är så bra med det :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.