emiran_201403022635 emiran_201403022636

”Ända sedan förra julen har LUSH’s uppfinnare jobbat bakom kulisserna för att skapa festligt innovativa produkter för din hud. Nu släpps årets ljuvliga julkollektion med ett urval av nya och förbättrade produkter. Samtliga produkter är helt fria från djurtester och innehåller mer färska och naturliga ingredienser än du trodde var möjligt. Unna dig eller dina nära en riktig LUSH-upplevelse i jul!”

Jag älskar verkligen LUSH i jultider och när butiken fanns här i stan bodde jag mer eller mindre där inne när julprodukterna började komma in. Jag har alltid haft ett stort lager med Snow Fairy i mina gömmor och jag ska försöka passa på att köpa på mig en stor flaska om jag ser en innan jul – mina gömmor har sinat helt och hållet! Det bästa med LUSH och deras julprodukter är att man kan göra lite som man vill: tycker du att det är svårt att veta hur du ska mixa kan du köpa ett redan färdiginslaget paket, eller välja och vraka bland styck-sortimentet om du vet på ett ungefär vad du/eller personen du handlar till vill ha.

emiran_201403022633

MAGIC WAND. återanvändbart badskum som sprider sin magi gång på gång Älvor i alla åldrar kommer att älska denna söta trollstav. Veva runt i vattnet för Snow Fairydoftande bubblor, lägg den sedan åt sidan för att torka innan nästa användning. Glöm inte att önska dig något. 100 g/79 SEK.

emiran_201403022631SHOOT FOR THE STARS BADBOMB. Måla de virvlande färgerna av en skymningshimmel i ditt badvatten med denna mångfärgade badbomb. Släpp ned den i ditt vatten och se den brusa runt i badkaret med färgspår efter sig. När den virvlande sfären stannat upp, njut av samma söta doft som i Honey I washed the kids och det lugnande midnattsblå vattnet. 55 SEK.

emiran_201403022634

BAKED ALASKA. Baked Alaska tvålen ser ut som en enorm vit snöboll på utsidan och avslöjar sitt rätta, färglada, syrliga inre först när den skärs upp. En fräsch och uppiggande doft av citronmyrten, grapefrukt och avstressand ylang ylang ger en söt och frisk kick från topp till tå. Basen är fri från palmolja och är istället gjord på rapsolja och solrosolja. Ge dig själv en bit av denna färglada jultvål och ha en bit i köket och en i badrummet för en frisk doft i hela ditt hem. 100 g/55 SEK.

Utöver ovanstående produkter lanseras även dessa:

Reindeer Rock Soap 100 g/65 SEK
Hot Toddy Shower Gel 100 g/75 SEK
So White Shower Gel 100 g/ 75 SEK
Santa Baby Lip Tint 8 g/99 SEK
Santa’s Lip Scrub 65 g/99 SEK
First Snow 30 g/99 SEK
Celebrate Body Lotion 225 g/239 SEK
Drummer’s drumming reusable bubble bar 100 g/79 SEK

Baked Alaska luktade genom paketet det kom i och doftar helt himmelskt av citrus och grape! Magic Wand har jag testat tidigare och ger en härlig Snow-Fairy-doft i hela badrummet och vattnet blir alldeles rosa när man drar den genom vattnet! Utöver de tre godbitar jag fick hem är jag nyfiken på Celebrate Body Lotion. Jag kikade på den lite snabbt i Sthlm när jag var där sist men hann inte mer än just snabbkika innan jag behövde dra mig hemåt.

Vad tycker ni om julen hos Lush, är det något särskilt ni önskar er?

You May Also Like

5 comments

Reply

Har Lush här i stan säg bara till om jag ska köpa något och skicka upp det.

Reply

Vad gullig du är, tack!

Reply

Så lite så :)

Reply

Har ni Sephora med?

Reply

Har du provat dessa produkter letade i arsivet men hittar ingen . Jätte trevligt Best regards

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.