MAYBELLINE COLOR DRAMA INTENSE VELVET LIP PENCIL SWATCHES

emiran_201403022637emiran_201403022446emiran_201403022638

140 Minimalist, 150 Fuchsia Desire, 310 Berry Much, 410 Fab Orange, 520 Light it up, 630 Nude perfection

MAYBELLINE COLOR DRAMA INTENSE VELVET LIP PENCIL är en läppstiftspenna i krämig formula, med intensiva färgpigment, som gör det både enkelt och smidigt att få de mest sammetslena och läckra läppar. Color Drama kommer i 8 nyanser allt som allt.

Det känns nästan som att pennorna smälter när de kommer i kontakt med huden och är riktigt lättapplicerade, och känns riktigt mjuka och silkeslena mot läpparna. Den penna som skiljer sig rent formulamässigt är 140 Minimalist, som var riktigt torr i jämförelse med de andra (den första på swatchbilden). De håller i vilket fall som helst i evigheter (jag bar Berry Much i nästan en hel dag utan touch-up) och är så grymt pigmenterade att jag knappt vet vad jag heter.

Mina tre favoriter är Fuchsia Desire, Berry Much och Light it up, de är SÅ fina! De är mer eller mindre förhandsval varje gång jag vill ha lite oumpf på läpparna  Har ni testat Color Drama? Vad tyckte ni om dem?

 

MAYBELLINE COLOR DRAMA INTENSE VELVET LIP PENCIL har ett rekommenderat pris på 89 SEK st.