emiran_201403022637emiran_201403022446emiran_201403022638

140 Minimalist, 150 Fuchsia Desire, 310 Berry Much, 410 Fab Orange, 520 Light it up, 630 Nude perfection

MAYBELLINE COLOR DRAMA INTENSE VELVET LIP PENCIL är en läppstiftspenna i krämig formula, med intensiva färgpigment, som gör det både enkelt och smidigt att få de mest sammetslena och läckra läppar. Color Drama kommer i 8 nyanser allt som allt.

Det känns nästan som att pennorna smälter när de kommer i kontakt med huden och är riktigt lättapplicerade, och känns riktigt mjuka och silkeslena mot läpparna. Den penna som skiljer sig rent formulamässigt är 140 Minimalist, som var riktigt torr i jämförelse med de andra (den första på swatchbilden). De håller i vilket fall som helst i evigheter (jag bar Berry Much i nästan en hel dag utan touch-up) och är så grymt pigmenterade att jag knappt vet vad jag heter.

Mina tre favoriter är Fuchsia Desire, Berry Much och Light it up, de är SÅ fina! De är mer eller mindre förhandsval varje gång jag vill ha lite oumpf på läpparna  Har ni testat Color Drama? Vad tyckte ni om dem?

 

MAYBELLINE COLOR DRAMA INTENSE VELVET LIP PENCIL har ett rekommenderat pris på 89 SEK st.

You May Also Like

2 comments

Reply

Gosh vad fina. Gillar Berry much och Fab orange. Ser helt otroliga ut!

Måste fråga. Har för mig om att du provat L300 Intensive Moisturizing Face Cream. Vad tyckte du om den? Min torra hy håller på att göra mig tokig. Behöver en som är fuktgivande och inte bara fuktighetsbevarande.

Reply

Visst är de fina? Jag är helt såld :) Jag ska kolla upp de jag inte har ^^

Jag har faktiskt använt den (jag kände igen namnet direkt!) men jag hittar inte min recension på den :S Jag vet att jag gjorde slut på hela tuben, men jag vet inte om den hjälpte mig så bra när jag var riktigt torr. Alltså jag har ju jätteproblem med torr hy på vintern. Just nu använder jag Loreals Skin perfection-serie och har inte fått några torra partier än, men de kan lika gärna komma när som. Jag tycker att http://www.yves-rocher.se/control/hudvard/rengoring/dagcreme-2/?cmSrc=Category|Brand (Hydra Végétal) är en riktig fuktbooster om du behöver tänka på budgeten!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.