meattheleathers

colortatoovintertroll

Chocolate Suede & Vintage Plum

Maybelline utökar sitt Color Tattoo 24 HR-sortiment med två nyanser som enligt Maybelline själva ska ge en läderkänsla på ögat. ”The Secret? Creamy Gel Base with Lumi Matte Pigments Rich creamy color with a hint of luminosity. Never dry. Never cakey.”

Jag är lite nyfiken på vad som skiljer cream leather med de tidigare Color Tattoo-skuggorna men är de lika bra eller ännu bättre köper jag konceptet på en gång. Skuggorna är enkla att jobba med, är fint pigmenterade och förstärker lätt ögonskuggor som kanske behöver lite hjälp med en klistrigare bas.

Vad tycker ni om de nya nyanserna, verkar de något att ha? Jag ska nog kika in dem nästa gång jag är på stan!

Maybelline color Tattoo cream Leather har ett rekommenderat pris på 99 SEK och finns ute i butik just nu.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.