emiran_201403022677-2 emiran_201403022678-2 emiran_201403022680-2

För att få en mjukstart på November tänkte jag att vi kunde köra en riktigt liten minitävling med två av NIVEA’s Lip Care-produkter i potten: Lip Care Essential (för effektiv näring till läpparna) och Pearly Shine (återfuktande formula med diskret färg och glans).

För att hoppa på tåget vill jag att ni tipsar om vad ni gör för att undvika torra och nariga läppar under höst och vinter.  Utlottningen är öppen fram till torsdag 23.59 och under fredagen lottar jag fram 2 av er som får ett mini-kit hemskickat. Lämna bara giltig e-post i kommentarsfältet så kontaktar jag er för vidare information.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna kontaktas via mail och har fram till söndag att höra av sig till mig. Annars utses 2 nya vinnare.

NIVEA driver i skrivande stund en kampanj – #modelLipsSE – där första pris är att bli NIVEA’s läppmodell för en dag och vara med i en dubbelsidig annons för NIVEA i Veckorevyn. Ta bara en selfie av dig själv (eller med en vän), hashtagga med #modelLipsSE och dela på Facebook, Instagram eller Twitter. Kolla in www.nivea.se/modellips för mer info!

You May Also Like

9 comments

Reply

Absolut ingenting alls, duger det? ;c

Reply

Jag brukar skrubba läpparna några gånger i månaden för att bli av med torr och död hud och sedan återfukta med något härligt läppbalsam! :D

Reply

Jag brukar skrubba läpparna lite då och då och använder läppbalsam flera gånger varje dag :)

Reply

För tillfället är det Niveas Lipbutter som fixar plutet. Kletar på varje kväll innan jag somnar och vaknar med mjuk pussmun!

Reply

För närvarande använder jag Naked Lips Havtorn, den luktar magiskt! Någon gång ibland skrubbar jag läpparna med en tandborste och på kvällarna smörjer jag in läpparna i antingen Idomin eller Eight hour cream.

Reply

Skrubbar med en lip scrub från Lush vid behov och använder vilket läpp balm jag nu lyckas rota fram från väskans botten. Är dock inte riktigt nöjd med något av mina produkter just nu, kanske Niveas stift kunde vara något för mig!

Reply

Just nu fuktar jag läpparna när de är torra men jag skulle behöva ett riktigt bra lypsyl så därför är jag här och hoppas att du ska förgylla min atmosfär :)

Reply

1. Gör allt för att undvika att slicka på läpparna, trots att det lockar när de är torra
2. Smörjer, smörjer och smörjer. I varje väska och jacka ligger minst ett läppbalsam

Reply

Jag tänker att det är viktigt att dricka mycket vatten för att hålla kroppen återfuktad nu när luften blir torrare, sen smörjer jag med cerat sisådär 100 gånger om dagen ;)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.