MINI-UTLOTTNING NIVEA LIPCARE

emiran_201403022677-2 emiran_201403022678-2 emiran_201403022680-2

För att få en mjukstart på November tänkte jag att vi kunde köra en riktigt liten minitävling med två av NIVEA’s Lip Care-produkter i potten: Lip Care Essential (för effektiv näring till läpparna) och Pearly Shine (återfuktande formula med diskret färg och glans).

För att hoppa på tåget vill jag att ni tipsar om vad ni gör för att undvika torra och nariga läppar under höst och vinter.  Utlottningen är öppen fram till torsdag 23.59 och under fredagen lottar jag fram 2 av er som får ett mini-kit hemskickat. Lämna bara giltig e-post i kommentarsfältet så kontaktar jag er för vidare information.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna kontaktas via mail och har fram till söndag att höra av sig till mig. Annars utses 2 nya vinnare.

NIVEA driver i skrivande stund en kampanj – #modelLipsSE – där första pris är att bli NIVEA’s läppmodell för en dag och vara med i en dubbelsidig annons för NIVEA i Veckorevyn. Ta bara en selfie av dig själv (eller med en vän), hashtagga med #modelLipsSE och dela på Facebook, Instagram eller Twitter. Kolla in www.nivea.se/modellips för mer info!