IMG_0305

Idag skrev jag på kontraktet som binder mig till nästa fas i min utbildning – jag har verkligen gått på nålar och väntat på den här dagen och nu har jag äntligen fått min första bedömning (högsta betyg! ♥) . I morgon går jag min sista praktikdag och på måndag går jag på en 11-veckorsperiod med intensiv utbildning fram till i Februari.

Som det ser ut idag åker jag runt i en karusell som snurrar lite för fort och bloggen blir mer ett nödvändigt ont snarare än någonting jag älskar att göra (vilket jag fortfarande gör, så klart!). Jag kommer behöva tagga ner lite på tempot här för att verkligen lägga manken till med jobb och ett annat projekt jag sitter med just nu. Fram till den 17:e november kommer jag mer eller mindre sitta bänkad med en penna och papper och jag hoppas att ni har förståelse för att bloggen är det som kommer få vila. Det här andra är viktigt på så många andra premisser.

Tävlingen kommer naturligtvis avslutasvad kul att ni deltar! – och det kommer förmodligen inte vara HELT tomt här, men nästan. Jag har bara kommit till insikt att jag inte hinner vara på tio olika platser samtidigt och måste trappa ner på något av det jag brukar göra för att klara av resten.

Jag hoppas att ni hänger kvar och jag hoppas att ni öser in med tips på produkter, saker ni testat, saker ni vill testa osv under tiden jag är lite off. När 17:e November passerat hoppas jag att trycket lättat en aning.

Ett hjärta till er ♥

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.