bildtillblogg

Hej!

Ni vet att det varit lite tyst här? För typ exakt en månad sedan fick jag veta att jag gått vidare i en tävling där första pris är att få en bok publicerad. Jag snodde ihop ett kapitel på ett par kvällar och skickade in, mest för skoj skull, och höll på att gå i taket när jag fick veta att jag blivit uttagen som en av de 25 bästa i bunten.

 Så jag har tillbringat all ledig tid för att få ihop ett fullständigt manus – helt från noll – och idag skickade jag ÄNTLIGEN in mitt första utkast på 277 sidor. Är jag slut eller? Nu måste jag ge mig till tåls och vänta på att juryn gör en bedömning innan de tillkännager vilka fem bidrag som går vidare till offentlig omröstning. Senast 15:e december kommer vinnaren utses och jag behöver väl inte säga mer än en gång att jag går som på nålar här hemma?

Tack för att ni tålmodigt väntat på mig här – jag ska försöka väcka bloggen till liv under veckan som kommer

 

Psst! Visst är läppstiftet snyggt? Det är så himla läckert! Sangria från Milani 

You May Also Like

4 comments

Reply

Herregud, duktiga du! Och jag sitter och svettas över dom 60 sidor jag just skrev. Du får hålla oss uppdaterade!

Reply

Vad spännande! Jag håller tummar här!

Reply

Fan vad grymt! Håller tummarna :D

Reply

Du är bäst, hjärtat! Jag ska hålla tummarna <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.