emiran_201403022682 emiran_201403022749 emiran_201403022750 emiran_201403022751

Frosted Pastels Eye Palette ingår i The Body Shop Winter Trend 2014 och kombinerar mjuka jordnära toner med frost och glitter. Paletten består av två matta skuggor och två riktiga glitterbomber. Medföljer gör en liten dubbelsidig applikator med en mini eyeshadow brush i ena änden och en mini eyeliner brush i den andra. TBS beskriver Frosted Pastels såhär:

”Med sin glittrande och färgstarka nyanser i turkos, brunt, svart och beige ger Frosted Pastels Palette ditt självförtroende en extra skjuts. Matcha med snygg accessoar och du kan lätt och ledigt inta festen – med allas blickar på dig. Dessutom lär förpackningens trendiga design göra succé på damernas.”

emiran_201403022754 emiran_201403022753

Paletten består av en skir creméfärgad matt skugga (som nästan ser ut att gå åt det vita hållet på swatchen), en mullvadsfärgad (riktigt tjusig faktiskt) matt skugga, en grå-svart skugga med djävulskt mycket glitter samt en frostig turkos skugga med lika mycket glitter den. Trots att skuggorna rakt upp och ner ser lite småbleka ut överraskade jag mig själv genom att faktiskt gilla den något svala och neddämpade färgsammansättningen. De är helt okej att arbeta med, smular inte särskilt, fäller inte något märkvärdigt. Den mullvadsfärgade skuggan är riktigt tjusig, och jag gillar att den svart-(grå?) skuggan är så fullmatad med glitter att det nästan blir löjligt. Den turkosa skuggan är lite mähä, men de övriga tre tycker jag är riktigt fina.

 Jag kan mycket väl tänka mig att använda Frosted Pastells vid flera tillfällen i höst (nu är det kanske vinter?) minus den blå pastelliga skuggan (om vi nu ska anmärka något). Den är lite för mesig för att falla mig i smaken. Vad gillar ni paletten? Verkar det något att ha?

Frosted Pastels ingår i The Body Shop’s Winter Trend-collection 2014. Finns att köpa under en begränsad period. Rekommenderat pris 255 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.