emiran_201403022764

Som bekant föll Glazed Apple, The Body Shop’s nya säsongsdoft, mig i smaken och jag har haft dille på den fräscha äppeldoften sedan lanseringen. Förra veckan, dagen innan inlämningen av boken, tog jag mig en välförtjänt paus i skriv-frenesin och kilade in på TBS för att se över de produkter jag ännu inte hade hemma.

 Jag kom därifrån med inte mindre än tre läckert doftande godbitar som satt lite gyllene kant på min tillvaro i det här ruskvädret vi slutits in i. Jag vet att det är höst (typ vinter) – men det här är väl ändå att ta i eller?

emiran_201403022765

Glazed Apple Shower Gel 250 ml/90 SEK. Jag är ett stort fan av The Body Shops Shower Gel’s sedan tidigare och det var typ självklart att jag skulle köpa den här versionen. Det jag gillar med dem är att de är tvålfria och min hud inte blir lika uttorkad och hemsk som den vanligtvis blir av dusch-cremer på vinterhalvåret. Tummen upp!

emiran_201403022767Glazed Apple Body & Room Spray 100 ml/125 SEK. När jag och min sambo flyttade till vår nuvarande lägenhet köpte jag room-spray med citrongräs för att få bort den hej-det-är-ingen-som-bott-här-på-ett-tag-lukten och jag fick bara ett sådant där infall att köpa på mig den här. Nu luktar hela lägenheten äpple! Jag vet att konceptet fanns redan förra året, men jag tycker att de andra dofterna är alldeles för tunga för att hänga runt i luften här hemma.

emiran_201403022766Glazed Apple hand cream 30 ml/60 SEK. Jag har använt slut på flera av de här minituberna med handkräm och de är så himla smidiga att ha med sig överallt. Jag har en i byxfickan på jobbet, en i handväskan och en vid sängbordet. De är lätta att arbeta in, luktar ljuvligt och gör vad de ska utan att klibba!


Vad tycker ni om Glazed Apple? Var det ett bra nytillskott bland de andra lite traditionella dofterna? Jag återkommer med lite mer ingående prat om dessa när jag använt dem lite mer. Ha en fin söndagskväll 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag älskar glazed apple!
Köpt det superfina plåtäpplet med miniprodukterna i. Har en stor body butter och body lotion i andra dofter så det kändes lite dumt att köpa en stor av denna också. Så att köpa de små kändes lite mer rätt ;)
Tänker att de är superbra att ha när jag åker bort! :D

Reply

Jag kommer inte bli någon galen katt-tant när jag växer, istället kommer mitt ställe vara fullt med skadade böcker, hundratals doftljus och minst lika många skönhets/hygiensprodukter som luktar lika gott.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.