emiran_201403022772

L’oréal Infaillible Nail Polish Keep Magenta släpptes i början av hösten och är ett av L’oréals två-stegs-koncept-lack som beskrivs ge ett salongliknande resultat i bara två steg. Steg 1 är det egentliga lacket – här finns en hel drös med färger att välja på – och steg 2 är tänkt att fungera som avslutande topplack (rätta mig om jag har fel).

Av någon anledning har Keep Magenta legat bortglömd i min utkast-roll så jag tänkte att vi kikar lite närmre på henne här och bortser från att bilderna är i äldsta laget.

emiran_201403022773 emiran_201403022768

Här ovan är det lackat två lager Keep Magenta (steg 1) och toppat med ett lager steg 2. Jag gillar onekligen färgen men är väl egentligen inte jätteimponerad nyansmässigt – det är en rosa vi sett tidigare helt enkelt, inget mer att orda om.

Torktiden var inte riktigt optimal (jag har levt med snabbtorkande överlack för länge) och jag stötte i både här och där innan det var torrt rakt igenom. Lite lockad var jag nog att använda Seche Vite för att få det att gå snabbare, men jag höll tillbaka! Annars vet jag väl inte riktigt vad jag gillar sådana här två-stegs-lack. Å ena sidan gillar jag konceptet, å andra sidan tycker jag att det är halvt som halvt onödigt.

Jag minns att det satt i någon dag innan det chippade, men det kan mer ha att göra med mitt jobb än att lacket inte gjorde sitt. Har ni testat några av Infallible Nails – hur har ni upplevt livslängden på lacket?

L’oral Paris Infallible Nail polish har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Prisskillnader kan förekomma.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.