Skärmavbild-2014-12-03-kl.-21.27.54

Knappt har vi tagit på oss tomteluvorna och plockat fram glöggen innan det är dags att börja se närmre på nästa års kollektioner! Idag tänkte jag att vi kunde kika lite närmre på OPI’s kommande Januari-kollektion: 50 Shades of Gray the Collection. Den bokinspirerade kollektionen består av 6 lack varav fem nyanser av grått, och en (Ms. Steele’s representant) röd djärv nyans.

”Är det något OPI kan så är det nyanser och att ta fram den rätta nyansen för varje kvinna. På samma sätt får vi fal de 50 nyanserna genom Mr Christian Gry. Vi presenterar det geniala mötet mellan OPI och 50 Shades of Grey!” – OPI

50shades2

Romantically Involved, My Silk Tie, Dark Side of The Mood

50shades1

Embrace The Gray, Shine For Me, Cement The Deal

Först var jag skeptisk till kollektionen mest för att jag är skeptisk till hela grejen med 50 Shades of Gray. Den är overklig, dåligt skriven och… Nä, det var inte en bokrecension jag skulle skriva men gud vad det gjorde ont i själen när jag läste första boken.

Åter till lacken. Jag tycker faktiskt att OPI lyckats få in en fullträff på att hotta upp en relativt osexig nyans. 5 olika versioner av grått i endera olika finish och så toppat med ett klarrött vampigt lack som pricken över i:et. Jag är riktigt nyfiken på att se dem in action. Shine For me, Embrace the Gray och The Dark Side of the Mood är i alla fall mina tre förhandsfavoriter. Vilka är dina?

OPI 50 Shades of Gray the Collection släpps i butik i början av Januari 2015. Lacken har ett rekommenderat pris på 155 SEK/STYCK.

You May Also Like

6 comments

Reply

Ska ju inte ens tala om att böckerna mer eller mindre handlar om abuse, och hur Grey utnyttjar, och manipulerar den stackars tjejen. Läste igenom alla tre för att jag var nyfiken på hypen om den. Men jag mådde fysiskt illa avv att läsa igenom dom pga hans beteende i böckerna, och folk gillar det? Och är okej med det?
Vidrigt är det vilket fall som.

Opi har iaf lyckats med att få fram snygga nyanser vad det verkar som. Men jag tror inte jag skulle kunna köpa något av lacken, då jag itne vill bidra till något som har med domestic violence att göra.

Reply

Jag gjorde precis som du Emily, jag läste igenom dem mest för att se vad författaren skulle göra med skiten. Och det var inte okej. Jag har råkat ut för personer som blivit arg på mig för att jag sagt att jag tycker att böckerna är hemska (och hur hemskt är inte det..?).

Jag förstår absolut hur du menar! Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra med serien än.

Reply

Haha jag som älskade böckerna! Knappast något mästerverk, men underhållande ;) Ser fram emot dessa lack, helt klart, kommer nog bli allihopa faktiskt. Very smaskigt!

Reply

HAHA, men EMELIE! DE ÄR JU JÄTTEDÅLIGA!! :P Jag vill också kika närmre på den här högen, uhuhuhu.

Reply

tycker att hela 50 shades of grey-grejen (GREJGREJ!) känns lite motbjudande (men har inte läst böckerna så kan väl egentligen inte uttala mig…) men ÄLSKAR lacken. shine on me är som det heter nu för tiden ’amazeballs’.

Reply

Jag håller med dig, böckerna är motbjudande. Författaren saknar finess och verkar bara haft en jävla tur vid publiceringen (det är inget direkt mästerverk direkt…). Jag får kika in hos dig och kolla in lacken!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.