OPI & 50 SHADES OF GRAY THE COLLECTION

Skärmavbild-2014-12-03-kl.-21.27.54

Knappt har vi tagit på oss tomteluvorna och plockat fram glöggen innan det är dags att börja se närmre på nästa års kollektioner! Idag tänkte jag att vi kunde kika lite närmre på OPI’s kommande Januari-kollektion: 50 Shades of Gray the Collection. Den bokinspirerade kollektionen består av 6 lack varav fem nyanser av grått, och en (Ms. Steele’s representant) röd djärv nyans.

”Är det något OPI kan så är det nyanser och att ta fram den rätta nyansen för varje kvinna. På samma sätt får vi fal de 50 nyanserna genom Mr Christian Gry. Vi presenterar det geniala mötet mellan OPI och 50 Shades of Grey!” – OPI

50shades2

Romantically Involved, My Silk Tie, Dark Side of The Mood

50shades1

Embrace The Gray, Shine For Me, Cement The Deal

Först var jag skeptisk till kollektionen mest för att jag är skeptisk till hela grejen med 50 Shades of Gray. Den är overklig, dåligt skriven och… Nä, det var inte en bokrecension jag skulle skriva men gud vad det gjorde ont i själen när jag läste första boken.

Åter till lacken. Jag tycker faktiskt att OPI lyckats få in en fullträff på att hotta upp en relativt osexig nyans. 5 olika versioner av grått i endera olika finish och så toppat med ett klarrött vampigt lack som pricken över i:et. Jag är riktigt nyfiken på att se dem in action. Shine For me, Embrace the Gray och The Dark Side of the Mood är i alla fall mina tre förhandsfavoriter. Vilka är dina?

OPI 50 Shades of Gray the Collection släpps i butik i början av Januari 2015. Lacken har ett rekommenderat pris på 155 SEK/STYCK.