önska

  1. NYX Butter Lipstick Razzle. NYX omhypade läppstift som tagit världen med storm. Nyansen Razzle skulle passa min likbleka hy som handen i handsken i juletider! 95 SEK/Nelly.com

  2. OPI Mariah Carey Pure Top Coat. Så onödigt, men ändå så nödvändigt. Innehåller 18 karats vitguld och silver toap coat och beskrivs som den ultimata julklappen. 489 SEK/Bangerhead.se

  3. MAKE UP STORE wonder kit #3. Drömmen! När jag sminkades på MUS i början av 2014 använde MUA:n det här kitet på mig. SÅ fint <3 Innehåller en primer, 2 borstar och 4 mineralpuder. 595 SEK (nu 499)/Bangerhead.se

  4. CIATÈ Haute House. Såg det här lilla huset i helgen och blev helt frälst. Så fina lack! Innehåller 5 minisar: Knee hights, Tickle My Fancy, Can Can, Sass Pot, For the Frill Of it. 240 SEK/eleven.se

  5. MOYANA CORIGAN Sugar Lip Scrub Raspberry Licorice. 30 ml väldoftande läpphimmelröra? Sjukt sugen på att låta den här godsaken hålla mina läppar borta från allt vad torrt och fnasigt tillstånd heter. 99 SEK/Lyko.se

  6. MARIA NILA PALETT Luminous color Schampoo & Conditioner. Har hört himla mycket gott om Maria Nila Palett och är nyfiken på denna duo för färgat hår. Någon som testat? 599 SEK/lyko.se

  7. KICKS BAKED BLUSHER Fashionista. Ett rouge som ska ge hyn både färg och lyster. Fashionista ser kanonfint ut! 149 SEK/Kicks.se

Ibland när vädret är extra ruggigt och tråkigt är det lätt att drömma sig bort i fönstershoppingens värld. Har ni någon skönhetspryl ni önskar er alldeles extra till jul?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag köpte Kicks baked blusher i höstas och har burit det säkert varje dag sen dess. Det är så himla fint! Jag slog faktiskt till på UD naked palette som en ”klarade av alla tentorna under tentaveckan” och tidig julklapp till mig själv :) Enda nackdelen är att jag nu är toksugen på nr 2 också…

Reply

ÅÅÅÅH, toppbetyg med andra ord :D vad kul att höra! Jag kanske ska slå till på ett efter julen trots allt… ÅH, Deras Naked-paletter är så snygga! Jag använder min naked3:a varje dag. Haha, I know the feeling! Har man en vill man ha fler. Har ettan med men den använder jag inte alls lika mycket. Grattis till alla klarade tentor förresten :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.