emiran_201403022823 emiran_201403022824

MAKE UP STORE GLITTER KIT  blev en present till mig själv i samband med att jag blev färdig med mitt bokmanus och trillade ner i postfacket i slutet av förra veckan. Det är i all sin enkelhet ett minikit innehållande MicroShadow Jubilee, Glitter eyeliner Diamond samt Glitter Orion.

emiran_201403022825 emiran_201403022834

GLITTER EYELINER DIAMOND. Silverglittrande eyeliner med tunn applikatorpensel för de mest precisa drag. Rekommenderat pris 155 SEK.

emiran_201403022828 emiran_201403022827 emiran_201403022829

Microshadow JUBILEE.  Make up store’s micro shadows är kanonfint pigmenterade, hållbara och kommer i ett hav av färger. Jubilee verkar dock ha utgått ur sortimentet. Rekommenderat pris 145 SEK.

emiran_201403022836 emiran_201403022831 emiran_201403022832GLITTER ORION.  Glittret i orion grundar sig i riktigt snövitt, men det skymtas stråk av all världens färger i den lilla burken. Kanonfint! Rekommenderat pris 95 SEK.

Jag har varit riktigt bra på att begränsa mig i min skönhetsshopping på sista tiden för att ha en så stor julklapps-plånbok som möjligt (jag älskar ju att köpa julklappar!) men när jag såg det här kitet kunde jag inte hålla mig borta.

Dels för att jag länge gått och suktat efter M/S Jubilee (som inte finns att köpa ”lös” längre), dels för att jag varit nyfiken på Make up Stores glitter eyeliners en längre tid. Glittret har jag testat tidigare och varit ypperligt nöjd med, så när jag hittade alla tre produkter för 165 kronor ville jag inte chansa så jag klickade hem det med en gång.

emiran_201403022838

Här ser ni M/S Jubilee och glitter eyeliner Diamond. Jubilee har en läcker matt bas och är fullmatad med guld-brons-grönt glitter och livar upp stämningen totalt. Jag är så nöjd över att ha fått tag på ett eget exemplar!

Diamond har ett fint holografiskt glitter och det verkar som att den är riktigt trevlig att ha att göra med. Jag skulle vilja testa dem närmre, men i morgon ska jag till Hall på studiebesök och då passar sig inte glitter och mörka ögon!

Har ni testat några av dessa? Vad gillade ni dem?

Make up Store glitter Kit finns att köpa på lyko.se för 165 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

MUS har väldigt många fina glitterliners, tyvärr så svider och rinner mina ögon av dem (har inte testat alla, men tillräckligt för att veta att det inte går). Detta även om jag målar på ögonlocket och inte längst med fransraden. Mycket frustrerande! Nästa gång ska jag prova att ha stängda ögon tills det torkar helt och se om det går bättre…

Vi kan nog vänta oss en hel del reor och kit från MUS nu när de byter förpackning igen!

Reply

Men fy vad tråkigt! Jag gillar verkligen inte när det finns superfina produkter och så fungerar de inte alls på en själv för att kroppen reagerar helt bäng. Jag hoppas att det blir bättre om du testar det andra applikationssättet! ÅÅH, ska de byta förpackning igen? Det har jag helt missat! Det ska jag hålla utkik efter :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.