emiran_201403022785 emiran_201403022784 emiran_201403022783

emiran_201403022840 Pure Rouge by Blake, Red Rouge by Doutzen, Fire Rouge by J.Lo

L’ORÉAL PARIS COLOR RICHE PURE RED LIPSTICK. Jag har inte särskilt många stift från L’oréal hemma – kanske ett par som mest – men gillar verkligen vad den här trion har att bjuda på. Härlig pigmentering, riktigt med oumpf och en härlig krämig känsla. Jag nämnde i mina tidigare inlägg att jag förmodligen inte skulle gilla/passa alls i Doutzen’s stift, och det står jag fast vid. Jag och orange fungerar inte alls. Men både Pure Rouge och Fire Rouge går hem i mina ögon! Så himla fina.

 emiran_201403022787emiran_201403022803emiran_201403022786emiran_201403022839

Pure Rouge by Blake, Red Rouge by Doutzen, Fire Rouge by J.Lo

L’ORÉAL PARIS COLOR RICHE PURE RED NAILPOLISH. Jag har swatchat samtliga lack med tre lager. Blake’s lack behövde egentligen vara två strykningar, medan Doutzen’s och J.Lo’s behövde fler lager för att bli opac. De två senare lacken var väldigt skira och var mer i jelly-finish än Blake’s som är ett krämlack rakt igenom. Jag vet inte om det syns så tydligt på era skärmar, men Fire Rouge innehåller ett fint subtilt guldskimmer som verkligen går hand i hand med det röda. Med lack har jag inte samma problem som med stiften, så här känner jag att alla tre nyanser är riktigt tjusiga och bärbara.

Vad tycker ni om lack och stift? Har ni kunnat kika närmre på dem? Jag har alltid haft svårt för färg på läpparna tidigare men efter min långa period av ögonproblem (som tyvärr är på ingång igen) blev läppar (och naglar såklart) ett sätt för mig att sätta färg på vardagen. På det hela taget tycker jag att L’oréal lyckats kanonbra med sin kollektion och att få fram en färg som förhoppningsvis passar de flesta.

Pure Reds Exclusive säljs i begränsad upplaga.  Color Riche Pure Red lipstick har ett rekommenderat pris på 129 SEK medan Color Riche Pure Red nailpolish har ett rekommenderat pris på 59 SEK.

 

You May Also Like

One comment

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.