HJÄLP MIG – AKUTA HÅRVÅRDSTIPS

 

 

hjälp

 

För att göra en lång historia kort. Förra veckan hittade jag en del partier på huvudet där håret var kortare än det övriga (mest framme vid tinningarna och runt hårfästet liksom). Pratade runt lite med mina kollegor och de trodde att det kunde vara nytt hår som var på väg och jag höll väl lite fast vid den tanken som en livboj. Idag fick jag äntligen tid till att klippa mig och då tappade jag väl taget om den där livbojen när jag fick veta det jag egentligen befarat: mitt hår går av! PANIIIIIIK. Min frisör var skit-trevlig och tillmötesgående och allting, men bannade mig för att jag var för dålig med hårkurerna. Vilket jag är. Men jag trodde väl inte att det var SÅ illa.

Egentligen har jag väldigt tjockt och fint hår (eller ja jag ska ha det i alla fall) men just nu är det frissigt, tunt och har liksom helt tappat sin forna glans. Det går av (tydligen) och det växer aldrig ut.  Det verkar kvitta vad jag än gör, men förmodligen gör jag ju helt fel.

Har ni någon sådan där akut-kur ni kör när det verkligen är dödläge? Har ni några inpackningar/hårvårdstips ni rekommenderar? Överös mig med information. Jag klarar det mesta