emiran_201403022876 emiran_201403022869 emiran_201403022875 emiran_201403022874

JIGGLE HI JIGGLE LOW ingår i Essies holiday-collection och är ett foil (men min autocorrect på Macbooken vill envist skriva fiol…) i all dess glänsande bemärkelse. Lacket beskrivs vara lite åt flytande guld-hållet vilket jag med ens gnällde högt om utan att tänka på att de ev. snackade vitguld. Jag hade nog kallat det silver, men skitsamma!

Jag har lackat två lager på mina naglar (som är liiite för långa men fy vad roligt det är att ha lite längd på dem!) och det torkade fint med ett lager Seche. Jag tycker att lacket onekligen platt och tråkigt när solen INTE visar sig men åh vad tjusigt det är när ljuset ligger på (som på bilderna). Det var fint i formulan, lagom rinnigt och var inte alls problematiskt att lacka med.

Har ni kikat något på Jiggle Hi Jiggle Low eller på något annat av holiday-lacken?

Essie Nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, Åhléns, H&M, Lindex, Eleven.se, nelly.com osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.