Untitled-1 vice32 vice31 vice3

 

Bildkälla

OM JULTOMTEN FINNS borde han få veta att Urban Decay Vice3 eyeshadow palette står högt på min önskelista bara för att den är så JÄKLA läcker. Det finns riktigt bra swatches här – jag kan liksom inte riktigt stirra mig mätt på dem. Är de så snygga som de verkar? I vilket fall som helst skapar Vice3 sånt där riktigt onödigt jag-vill-ha-sug.

Är du sugen på 20 ögonskuggor i regnbågens alla färger och har cirka 60 dollar till övers som bara ligger och skräpar kanske Vice3 kan vara en fin investering. Eller vad säger ni?

You May Also Like

2 comments

Reply

Japp! De är så snygga som de verkar! :D

Reply

Haha då ska jag ha din åsikt i åtanke :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.