Skärmavbild-2014-12-18-kl.-21.42.24

Albus hjälper till att plugga

Hej alla fina!

Egentligen hade jag planerat att hinna få upp ett inlägg här idag men omvärlden hann i kapp mig. I morgon har jag examination i regelverk och har suttit hela dagen med lagar och lagstöd och förordningar i huvudet samt att jag suttit i basgrupp och arbetat. Dålig ursäkt jag vet, men förhoppningsvis får jag upp något matigt eftersom!

MEN PÅ SÖNDAG, då tycker jag att ni får kika in här för då kanske jultomten hälsat på och bjudit på något gott 

You May Also Like

3 comments

Reply

Känner igen mig. Har jobbat sjukt mycket över tid och försökt att få on studietid på lediga stunder. Har vid alla inlärningar skickat in i sista minuten för att hinna och det känns inte bra.

Men nu går jag snart på semester och har studie uppehåll tills 2/1. Så jag har turen att kunna vila upp mig i nästan 3 veckor.

Reply

Det känns väldigt ofta som att allt kommer på en gång! Skönt att du får semester :) Jag är insatt på att jobba precis hela jul- och nyårshelgen.

Reply

Jag hade bara 3 veckor semester i somras för att spara dagarna till julen. Vår chef gillar inte att vi avslutar året med sparade dagar, så hon var mer eller mindre tvungen att ge mig ledigt. Annars hade jag blivit kvar i Malmö under jul och nyår.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.