emiran_201403022878-2 emiran_201403022879emiran_201403022880

TARTE AMAZONIAN CLAY 12-HOUR BLUSH FOR CHEEKS i nyansen Glisten är ett av de rouge jag köpte i New York i somras. Jag vet att det är December nu, och att det är länge sedan jag köpte det, men det här rouget är ett av de finaste i min samling och kan inte låta det ligga opublicerat.

 Tarte beskriver sina Amazonian clay 12-hour blush for cheeks såhär: A long-wearing, supremely soft blush infused with Amazonian clay harvested from the banks of the Amazon River and naturally baked by the sun.

emiran_201403022883emiran_201403022885

Glisten beskrivs som ”shimmering Peachy Pink” och jag kan inte göra annat än att hålla med. Beskrivningen känns klockren. Det är inte för persika, men inte för mycket rosa heller. Det är dessutom fullmatat med ett helt fantastiskt guldskimmer, och det är jag ju så himla svag för.

 Så, vad tycker jag? Det är välpigmenterat och behövs inte alls mycket för att få färg. Det ger ett grymt glöd och glow till kinderna; guldskimret gör verkligen vad det ska! Det fäller inte särskilt mycket, typ ”lika mycket” som andra bra rouge, och ja, det bara är så himla fint och lättjobbat.

Har ni testat några av Tarte’s rouge? Vad tycker ni? Jag är så glad att jag fick tipset av Aida som driver bloggen AidaLovesMakeup: hon gav mig jättefina tips innan semestern och det här var ett av tio-poängs-tipsen 

Tarte Amazonian Clay 12-hour blush for cheeks kostar 26$, vilket med dåvarande växelkurs (Aug 2014) var ca. 200 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.