emiran_201403022921 emiran_201403022917 emiran_201403022918

När jag var i New York snubblade jag (seriöst, jag höll på att dratta in i hyllan) över en display med Revlon-nyheter inne på Duane Read. Det som fick mina ögon att lysa var kollektionen Pebbled Texture, en serie lack med mjölkig bas i olika färger, fullsmockat med glitter av alla dess slag. Det slutade med att jag köpte på mig nästan hela kollektionen (ja jag veeet…) och har liksom varit sådär happy-about-it sen dess.

 Caribbean Cove är ett av lacken och är fullproppat med vitt, svart och holografiskt glitter med en grå, mjölkaktig bas. Det är bara SÅ fint, påminner lite om lakrits eller något.  Jag har lackat två lager här, inget överlack. De torkar allesammans och får en matt fin yta som gör att det holografiska glittret träder fram mycket bättre.

Har burit det i en vecka nu och har verkligen inte tröttnat än. Enda nackdelen är att det är så fullt av glitter att mycket täpper till flaskhalsen. Men det är det värt, tycker jag! Något annat jag lagt märke till är att det är dags att gå och göra ordning naglarna igen, utväxten stör mig >.<

Jag minns faktiskt inte riktigt vad jag betalade per lack, men jag tror det var mellan 6-7 dollar flaskan (på Duane Read som sagt).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.