emiran_201403022922 emiran_201403022924

Jag vet inte om ni lagt märke till det eller missat det, men innan jul kunde man se Jessica Alba precis ÖVERALLT. Hon visade upp sin helt flawless (PS någon?) hy och strålade sådär amazeballs-fantastiskt som bara de i produktreklamer kan göra och uppmanade hela världen att köpa BrAuns nya BrAun Face Mini-epilator/cleansing-brush som skulle vara sådär exceptionellt bra. Vem var dum och gick på reklamen? RÄCKER UPP EN HAAAND.

Eftersom jag fick lite pengar i julas bestämde jag mig att köpa ett exemplar där i mellandagarna i hopp om att jag ska bli av med lite ljusa Chewbacca-fjun runt ögonbrynen (jag hatar att noppa dem) och för att se om den kan råda bot på min hud som gått all in med stora porer. WHYY???

 ”Worlds 1st mini epilator + cleansing brush. Precisely Removes finest hairs from the root, cleanses skin pore deep.

emiran_201403022925Epilatorhuvudet har 10 mikroöppningar och kan fånga hårstrån så korta som 0.02 mm (imponerande, höhö) och kan användas i pannan, på hakan, på överläppen och runt ögonbrynen.

emiran_201403022926

Rengöringshuvudet ska enligt BrAun själva vara 6 gånger så effektiv som ”vanlig” rengöring (dvs. gnugga in ansiktet med rengöringssmet med händerna) och ska exfoliera, rengöra på djupet samt öppna upp porerna (DIE, DIE!). BrAun rekommenderar att borsthuvudena byts ut var 3:e månad.

emiran_201403022927

Den medföljande spegeln med inbyggd lampa är (vad jag upptäckt) min värsta mardröm eftersom jag ser precis allt i den. Usch jag bara ryser när jag tänker tanken. Dock väldigt effektiv! Risken är väl att jag kommer epilera ansiktet tills det inte finns något ansikte kvar att epilera.

Jag funderade lite och funderade lite till men slog sedan slag i saken. Kampen mot ögonbrynen var den främsta anledningen, men jag blev bra nyfiken på om rengöringsborsten var vettig. Många använder sig av Clarisonic’s varianter (som sägs vara skitbra) och jag kan tänka mig att rengöring på det här viset är mer effektiv än om jag står där själv och gnuggar (intalar jag mig väl bara men ändå).

Aja, nu ska jag inte tråka ut er mer om hårborttagning. Jag tänkte slänga mig över rengöringsborsten nu ikväll – har inte kunnat fota på en vecka för att jag jobbat så den har legat här hemma och väntat på att bli använd, haha.

BrAun Face har ett rekommenderat pris på 699 SEK. Jag köpte min på Mediamarkt (med prisgaranti) för 545.

You May Also Like

2 comments

Reply

Skriv gärna hur den fungerar när du testat den ett tag! Låter väldigt intressant :D

Reply

Det ska jag göra :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.