THE BODY SHOP GLAZED APPLE BATH GELLY

emiran_201403022642 emiran_201403022643 emiran_201403022951

GLAZED APPLE BATH GELLY var en av nyheterna i The Body Shops säsongssortimentet förra året och är helt enkelt en bubbel-gelly som ska fylla badet med lyxiga äppeldoftande bubblor. För det första måste jag väl bara påpeka att jag verkligen älskade Glazed Apple-serien (den är borttagen från TBS hemsida nu, snyft) för att den luktade friskt, fräscht och härligt syrligt söta äpplen. Bath Gelly blev redan på bloggvisningen förra året en riktigt oooh-aaaaah-produkt eftersom det verkligen ser ut som, och har konsistensen av, dallrig (och väldoftande) grön gelé.

Hur fungerar den då? Ja jo, till en början blir det en hel del bubblor men de försvinner innan det hinner bli riktigt mycket bubblor i badet (så som jag vill att det ska vara liksom!). Vattnet doftar iofs gudomligt gott, men jag hade velat ha mer bubbel än så. Lite svår att dosera med anledning av gele-konsistensen: sked eller spatel eller annat är väl att rekommendera. Men doftmässigt, ja då är det här en riktigt godbit men bubbelmässigt får den ett minus.

Har ni testat någon av Bath Gelly-versionerna? Vad tyckte ni om dem?

THE BODY SHOP GLAZED APPLE BATH GELLY innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 175 SEK. Såldes i begränsad upplaga vintern 2014.