emiran_201403022952 emiran_201403022953 emiran_201403022955

FOR THE FRILL OF IT (CIATÈ HAUTE HOUSE). När jag först lackade naglarna tyckte jag att det såg jävligt trist ut. Riktigt sådär att jag ångrade att jag ens lagt tid på att lacka naglarna med det. En lite halvtråkig skimrande brun bas utan charm. Kul? Mja.

Men så kom dagsljuset och den duokroma skiftningen kom fram – skimrande guld, glänsande koppar. Åh. Nej nu kan jag inte se mig mätt på det, det är så himla fint! Synd att dagsljuset är så begränsat idag, annars hade det varit en fröjd att se på det hela tiden.

Ciaté For The Frill Of It hör till Ciaté’s Haute House Collection. Jag har tidigare skrivit om kitet här.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.