DEL1 emiran_201403022960

Jag och Malin hittade fram till Tändstickspalatset (alltså vilket ställe!) strax efter åtta och bokade in oss på föreläsningar, fick namnbrickor och program och åt frukost med en hög andra beauty-tokiga.

emiran_201403022962

Annica Joensuu från SHR höll en kanonbra föreläsning om myter runt hudvård och vad vi egentligen borde göra för att inte gå omkring med torr hy och tro att vi gör rätt när väldigt många av oss egentligen kanske gör lite fel.

emiran_201403022967

Jag kikade lite närmre på Depends nya 7Day hybrid POLISH System som är Depends nya satsning på gel-finish utan UV-lampa. Kommer i en hel drös tjusiga nyanser och ska hålla upp till 7 dagar. Startkitet kostar 99 SEK och lacken 39 SEK. Dessutom fick jag veta mer om det nya märkningssystem som berättar för oss om lacken är skira, halv- eller hel-täckande. Först ut i världen är de också, Smart!

Untitled-1Sverigeaktuella Medik8 från Storbritannien föreläste om hur deras tanke om skönhet baseras på vetenskap, stor kunskap och en rad olika vitaminer. Märket lanseras i Sverige under januari månad och jag ser fram emot att ta reda på mer!

emiran_201403022969ren

PAGRO höll en föreläsning om Bioaktiv hudvård och fick mig hejdlöst blixtförälskad i engelska märket REN som verkar vara toppen. Tror ni att jag hängde vid deras monter sen eller?

emiran_201403022970Pür Minerals visade upp sitt samarbete med kommande storfilmen Jupiter Ascending och introducerade oss för sin nya foundation – på sprayflaska!

Untitled-3

Dior fick mig att avlida på plats (och återuppstå) med sin fina vårkollektion. Tänk om jag skulle ha råd att köpa någonting från den? Dior Dior Dior, åh, ljuva Dior!

emiran_201403022974 emiran_201403022976BLISS fick mig att tänka på sommar och sol och jag fick klämma lite på deras nyhet Fabulous Makeup Mest Gel-to-oil cleanser, en rengöringsprodukt som till en början är i gel-form men ”förvandlas” till en härlig oljerengöring. Kikade även på Triple Oxygen Instant Energizing Mask, det är bara till att spara!

emiran_201403022978Dermalogica’s utbildningschef Hanna Seth berättade om märkets vårnyheter: Power Bright TR, som fokuserar på behandling av pigmentförändringar och känslig hud.

Untitled-4Dagen avslutades med en klockren föreläsning av Pär Svanberg, kemidoktor och ingrediensexpert, som pratade myter och fakta om kemi, kemikalier och vad som påverkar oss och vad som inte gör det.

Jag vet inte riktigt vad som hände med resten av bilderna, men vi åt dessutom en god lunch och njöt av en härlig AW (jag var dock så trött att jag nästan somnade). Jag har dessutom pratat med utställare från Björn Axen, Bosch, Jane Iredale, L’occitane, Kiss och många många fler. Jag hade nog behövt ett par timmar till för att hinna med allt, haha!

Sedan vill jag bara passa på att tacka Kicki, Sam och alla medarbetare som gjorde gårdagen till en av de bästa tillställningar jag någonsin varit på. Proffsigt, väl utfört och genomtänkt, seriöst och informationsgivande. Och så förbannat roligt, mysigt, härligt och fantastiskt kul!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.