emiran_201403022987

Är det en produkt jag aldrig tröttnar på är det ta mig tusan Snow Fairy från Lush. Jag vet inte hur många flaskor jag avverkat sedan jag upptäckte den för typ hundra år sedan och jag älskar den lika mycket idag som då. Den luktar sockrigt sött och upplyftande och bubbelgumsaktigt och jag kan aldrig riktigt dofta mig mätt på den även om jag inte kunnat definierat doften helt ut.

Min kära mamma måste haft det i åtanke när hon köpte julklappar till mig, jag hittade nämligen en stor flaska Snow Fairy under julgranen och gud så gott det luktar 

Vad tycker ni om Snow Fairy, är ni tokgalna i den som jag?

You May Also Like

One comment

Reply

Fick en liten av Charles i julklapp. Absolut älskar den. Första gången jag fick den var från dig en julafton för några år sen :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.