emiran_201403022996-2emiran_201403022997

”Let your lips pop with cool matts!” IsaDora Twist-up Matt Lips är en av märkets sprudlande vårnyheter och är en praktisk ”twist-up-penna” som ger en sammetslen matt finish. Matt Lips kommer i tre nyanser: 50 Naked, 52 Posh Peach samt 56 Candy Store.

Isadora beskriver dem såhär: Sammetslen matt finish, Crémig mjuk känsla på läpparna, Torkar inte ut, Intensiv färg som sitter hela dagen, Spetsig topp för exakt applikation,Innehåller mjukgörande och vårdande ingredienser, Praktisk, skruvbar twist-up-penna.

emiran_201403023006-2

Naked, Posh Peach, Candy Store

Candy Storefärgbomben – är min favorit av de tre, men jag gillar verkligen hur vårfräsch Posh Peach ser ut att vara. Naked är jag lite osäker på, men jag väntar med utlåtande till jag testat det på.

Jag har inte hunnit skaffa mig så stor uppfattning om dem än så länge men mitt första intryck är att de ger en fin effekt och att de uppför sig fint vid applicering. De är lätta att använda (eller ja jag har testat Posh Peach) och ger en jämn fin yta. Det krävs en del underhållsarbete under dagen för att det ska hålla fortsatt jämn effekt.

Efter ett tag ser det lite lätt torrt ut på läpparna men det jämnas ut så snart du applicerar dem igen. Jag skulle rekommendera att inte vara torr om läpparna när du använder dessa, då ger de förmodligen inte lika fint resultat som om de är mjuka. Jag ser verkligen fram att testa dem lite mer, speciellt Candy Store!

Vad tror ni om dessa, blir ni något nyfikna?

IsaDora Twist-up Matt Lips har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

One comment

Reply

Tycker dom här är jättefina, dom kunde dock vara lite mer matta men det gör ju iofs att dom inte blir så strävt torra på läpparna!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.