emiran_201403023022 emiran_201403023020 emiran_201403023021 emiran_201403023019

Pure Rouge by Blake är ett av de exklusivt framtagna Color Riche Pure Red Nailpolish som lanserades med L’oréal Paris Pure Red exclusives-kollektionen innan jul.

Den här NOTD:n har legat och skrotat bland utkasten sedan November (förstår inte riktigt varför för jag älskar lacket) och mest syns det väl på mina korta stumpar och trasiga nagelband. Det sistnämnda är faktiskt nästan ett minne blott och det känns helt underbart, speciellt med tanke på hur de sett ut tidigare…

Men i alla fall! Pure Rouge by Blake är ett vinrött krämlack mot det lila hållet och sitter som ett smäck med två tunna lager. Det är snyggt, snyggare och snyggast och jag minns att jag bar det i över en vecka innan jag tröttnade. Jag gillar det MYCKET.

Color Riche Pure Red nailpolish har ett rekommenderat pris på 59 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.