batiste

Det är inte bara sminkmärkena som uppdaterar kostymen och lanserar nytt nu till våren, även hårvårdsmärken introducerar oss för våren! Batiste startar året med att lansera EdenSweet Melon & Honeysuckle.

 Förutom att fräscha upp håret mellan tvättarna ger torrschampot även struktur och volym till håret när det behövs lite mer än bara hår för att få till det där lilla extra i frisyren. Batiste meddelar också att doften kommer hålla i längre med den nya lanseringen.

Jag är sedan tidigare allätare av Batistens torrschampon så jag är jättenyfiken på hur Eden doftar. Jag får väl helt enkelt planera in ett besök ner på stan i februari (heh). Vad tror ni om Eden och vad tycker ni om Batistens torrschampon överlag?

 Batiste Dry Schampoo Eden kommer finnas på KICKS & ÅHLÈNS från och med februari månad. Rekommenderat pris 79 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.