unnamed-1

L’oréal Miss Manga Punky är den nya versionen av L’oréals storsäljare Miss Manga mega volume och är en uppdaterad och mer punkig version av den tidigare upplagan. ”L’Oréal Paris bryter mot reglerna och presenterar Miss Manga Punky: en mascara som skapar ett dynamiskt och vågat utseende. Punken är inte död, utan är mer trendig än någonsin! VÅGA VA PUNKY!

 Det som skiljer Punky från Miss Manga är den koniska gummiborsten som ger ”rebellisk megavolym” som både fångar upp övre och undre fransar och ger dem volym så det sjunger om det. För att få till ”Mowhak”-fransarna på bilden nyper man, efter applicering, ihop fransarna med en pincett.

Pack-miss-punky-avec-calques-23.09.14

Jag har tidigare skrivit om Miss Manga som varit en av mina absoluta favoritmascaror sedan lanseringen förra året (och jag har fått både mamma och syrran att hålla med mig, haha!) och är jättenyfiken på om Punky ger samma volym och svärta som sin föregångare. Vad tror ni, låter lanseringen något bra?

 Miss Manga Punky lanseras v 4 (och borde därför finnas ute till försäljning i detta nu). Rekommenderat pris 139 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.