emiran_201403023003emiran_201403023004emiran_201403023005EYE COLOR BAR är det nyaste tillskottet i IsaDoras sortiment av ögonskuggspaletter. 60 Nude Essentials släpptes i samband med vårkollektionen med samma namn och beskrivs vara ”allt du behöver för att skapa en perfekt ögon make-up.

Skuggorna har en silkeslen, mjuk och skir textur och ger en sammetslen känsla. Skuggorna ska dessutom vara enkla att tona, lätta att matcha och användas både till vardags och fest.

emiran_201403023072-2

 Jag blev impad på en gång av skuggorna och slogs av hur IsaDora prickat in känslan av skuggorna. De känns verkligen sammetslena! De är lättarbetade, fint pigmenterade och är en sådan där kanonbra sammansättning nudefärgade skuggor som passar oavsett om du ska till jobbet eller ut och äta på kvällen. Den är mjuk, jordnära och varm i tonerna och jag tror att den kommer passa de flesta.

 Den ljusaste skuggan är den som syns minst på swatchen här ovan men jag tycker att den är utmärkt som highlighter. Jag tycker att det är roligt att IsaDora hänger på och utvecklar sina produktlinjer, den här paletten är verklige kanonfin.

 Har ni kikat in Nude Essentials, vad tycker ni om den?

IsaDora Eye Color Bar har ett rekommenderat pris på 149 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om den.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.