Untitled-1

//Pure Rouge By Blake från L’oréal Paris Pure Red Exclusives är helt amazeballs! // Äntligen färdigutbildad – nu är jag KV-tjänsteman på ”riktigt”! // Fira med drinkar och otroligt god mat med sambo på La Uva // Anpassa nagellängd till jobb, lyxen med långa naglar är förbi!//

Det har varit fruktansvärt hektiskt de senaste veckorna och jag har mer eller mindre slitit mitt hår i regelverks-, säkerhets- och VSP-examinationer men nu är jag färdigutbildad och ”redo” för att gå ut i drift. Jag har ju redan jobbat med det jag gör i  ett och halv år innan jag började på utbildningen men nu är jag 100 % tillsvidareanställd och ja, nu känns livet åtminstone tryggt rent ekonomiskt!

You May Also Like

2 comments

Reply

Grattis till utbildningen! Säkert jätteskönt att ha det färdigt nu :)

Reply

Tack så mycket! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.