emiran_201403023161 emiran_201403023162
Urban Street Style
är namnet på vårens Gel Nail Lacquer från IsaDora och består av 10 gel-lack i vårfräscha nyanser. Bland dem hittar vi tre gamla godbitar (Classy Nude, Coral Crush,Orange Dream) men övriga lack är helt nya och speciellt framtagna för att hylla kommande vårtimmar.

  IsaDoras Gel Nail Lacquer appliceras i antingen inomhusbelysning eller dagsljus och toppas med ett lager Gel Nail Lacquer Top Coat för att få den där gel-lack känslan som är trendig just nu. Lacken ska ge upp till en vecka otrolig glans och avlägsnas enkelt med vanlig nagellacks-borttagning.

emiran_201403023163 236 Marble, 237 City Light, 238 Skyline, 239 Boho Pink, 240 Pink Scooter, 241 Weekend, 242 Urban

Här är samtliga lack applicerade med två tunna lager, utan under- och överlack. De har en fin formula och är lättlackade tack vare den precis lagom breda penseln.

De får mig verkligen att tänka på glass och solsken, haha. Det är svårt att säga vilket som är finast i bunten men jag gillar verkligen Boho Pink, City Light och Skyline. Men samtidigt tror jag att Marble är urläckert på! Lacken som tilltalar mig minst (mest för att jag är inne i pastellfrossa, inte för att de inte är fina) är Weekend och Urban. De känns mer passande för sommaren.

Vad tycker ni om det utökade sortimentet bland IsaDoras gel-lack? Jag tycker att det är kanon att de uppdaterar garderoben lite och inte står kvar i det ordinarie sortimentet.

Urban Street Style finns ute i butik från och med v. 6 och borde finnas ute i handeln ljust nu. Rekommenderat pris är 89 SEK st.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.